trees for all

Bossen zijn de longen van onze planeet en dus onmisbaar! Bossen zijn ook noodzakelijk voor compensatie van de CO2 footprint. Daarom doneert Precia-Molen Nederland voor iedere weegbrug die verkocht wordt een boom aan de stichting Trees for All. Op deze manier willen wij ons steentje bijdragen aan de wereld van morgen.

 


 • Weegbruggen voor voertuigen en wagons

  • WEEGBRUG VOOR VOERTUIGEN VS-125 C/P

   De VS-125 C/P is een elektronische, verdiept opgestelde betonnen voertuig weegbrug. Het weegbrugdek en de fundatieput zijn volledig prefab vervaardigd. De VS-125 C/P is met een breedte van 3 meter in diverse standaard lengtes leverbaar. Ook de extra lange uitvoering speciaal voor Lange Zware Vrachtwagens (LZV’s) is een standaard weegbrug in ons assortiment. Voor het wegen van vrachtwagens met ballonbanden of dubbele montering is het mogelijk de weegbrug uit te voeren met verlaagde zijwanden. Het maximale weegvermogen is 70.000 kg, nauwkeurig te meten door gebruik van roestvrijstalen load cells. Indien noodzakelijk kunnen de load cells en de junctionbox in een explosieveilige (Ex) uitvoering geleverd worden.

  • WEEGBRUG VOOR VOERTUIGEN VS-200 CS(/P)

   Een modulaire voertuig weegbrug geschikt voor installatie bovengronds of in een fundatieput. Dek en fundatie worden deels als prefab beton modules aangeleverd. Afhankelijk van de lengte bestaat het dek uit één of meerdere modules. De dekconstructie bestaat uit een stalen frame met wapening. Deze weegbrug heeft een lage fundatiedruk en een minimum aan graafwerk. Ideaal voor zowel verdiepte als bovengrondse installatie. Geschikt voor toepassing op plaatsen waar weinig ruimte beschikbaar is. VS-200 voertuig weegbruggen kunnen eenvoudig gedemonteerd en verplaatst worden.

  • WEEGBRUG VOOR VOERTUIGEN VS-250 C

   De VS-250 C is een elektronische, bovengronds opgestelde betonnen voertuig weegbrug. De weegbrug wordt geleverd in modulair bouw geprefabriceerde uitvoering zodat die geheel demontabel en daarom op eenvoudige wijze te verplaatsen is. De VS-250 C weegbrug is met een breedte van 3 meter in diverse standaard lengtes leverbaar. Het maximale weegvermogen is 70.000 kg, nauwkeurig te meten door gebruik van roestvrijstalen load cells.

  • WEEGBRUG VOOR VOERTUIGEN VS-120 C/P

   De VS-120 C/P is een elektronische, verdiept opgestelde betonnen voertuig weegbrug waarbij zowel het weegbrug dek als de fundatieput wanden prefab vervaardigd worden en alleen de fundatievloer ter plekke gestort wordt. Hierdoor wordt een snelle bouwtijd gerealiseerd. De VS-120 C/P is met een breedte van 3 m in diverse standaard lengtes leverbaar (variërend van 8 tot 18 m) met een weegvermogen van 70.000 kg. Op verzoek kunnen andere dek afmetingen en weegvermogens geleverd worden.

  • WEEGBRUG VOOR VOERTUIGEN VS-300 CS

   De VS-300 CS is een bovengrondse weegbrug. Het dek bestaat uit een stalen frame met in het werk te storten beton. Door de speciale constructie van het frame is hiervoor geen aparte bekisting nodig. De civiele werkzaamheden kunnen aan de hand van door PRECIA-MOLEN te verstrekken tekeningen op eenvoudige wijze in eigen beheer worden uitgevoerd. Indien gewenst kan ook een extra brede uitvoering van deze weegbrug geleverd worden. Weegcapaciteit: 30 tot 60 ton. Afmeting weegdek: 8x3m tot 18x3m. Fundatieplaat wordt gestort op hoogte van het maaiveld.

  • WEEGBRUG VOOR WAGONS WS-C/P

   De weegbrug voor wagons is verkrijgbaar in diverse afmetingen en weegvermogens, uitgevoerd met een volledig gewapend, prefab, betonnen dek. Essentieel onderdeel van ieder type weegbrug zijn de PRECIA-MOLEN load cells en de betrouwbare weegindicators. Dit type weegbrug is geschikt voor standaard spoorwijdte (S.R.G.1435 mm) – rails (standaard) verzonken in het beton dus gelijk aan de bovenzijde van het weegbrug dek waardoor goed toegankelijk tijdens de keuring met testgewichten. Speciale dek configuraties beschikbaar zoals bijvoorbeeld samengestelde dekken voor het gekoppeld wegen van wagons met verschillende lengtes.

  • ASWEGER / WIELWEEGSYSTEEM WWS

   Het asweger systeem dat bestaat uit kleine platforms, is uitermate snel en eenvoudig te installeren en te gebruiken voor het wegen van voertuigen. Omdat het zo licht in gewicht is, is dit systeem met twee platforms (vast of verplaatsbaar) ideaal om de asbelasting (3 tot 40 ton) te meten van alle typen voertuigen (afhankelijk van het type platform). De indicator biedt standaard de mogelijkheid om 4 platforms te beheren waardoor het totaalgewicht kan worden bepaald van voertuigen met 2 assen. De WWS-B versie is bijzonder geschikt voor het wegen van lichte voertuigen. De transportkoffer beschermt de indicator die onder andere de aansluitingen voor de platforms bevat, een seriële verbinding voor een pc, datum/tijd en een thermische printer. Met de meegeleverde afstandsbediening kan de applicatie worden bediend zonder het voertuig te verlaten.

 • Truck Dumpers

  • TRUCK DUMPERS - VS-T / EVS-T

   Meant for unloading bulk commodities , truck dumpers have become extremely popular and useful . Large quantities of bulk commodities can be unloaded rapidly and reliable as for example at grain terminals and silo installations.