Datasheets

Container wegen conform SOLAS richtlijnen

Oplossingen waarmee PRECIA-MOLEN kan helpen aan de weegplicht te voldoen. Container wegen conform nieuwe SOLAS richtlijnen.

Télécharger le document

I410 Grafische Terminal

De Grafische Terminal I 410 maakt deel uit van de Precia-Molen I 410 range. Het is de centrale interface tussen mens en machine.

Download datasheet I410 grafische terminal

Datasheet I40 proces indicator

De industriële i 40 indicator is in het bijzonder geschikt voor process weighing. De indicator kan namelijk gemakkelijk worden geïntegreerd in elk industrieel proces waarbij het gewicht moet worden gemeten.

Download datasheet I40 indicator

Datasheet I35 weegbrug indicator

Voor de weging van de ingaande en uitgaande materialen op een weegbrug kan de i 35 indicator, die uitgerust is met een eenvoudig, gebruikersvriendelijk en doeltreffend applicatieprogramma, elk verzoek om een volledig zelfstandige weging inwilligen.

Download datasheet I35 indicator

Datasheet I30 indicator

De i 30 indicator, een voortreffelijke interface tussen de meetketen en het beheersysteem, is uitgerust met verschillende verbindingen voor de industriële pc's die op de markt verkrijgbaar zijn en de gewichtsvolgdisplays, in overeenstemming met de aspecten van het gebruik voor ijkwaardige toepassingen.

Download datasheet I30 indicator