Precia-Molen heeft een uitgebreid assortiment industriële weegschalen, deze vindt u hieronder. Indien u er niet zeker van bent waar uw weegschaal aan moet voldoen, vul dan het contactformulier in met uw vragen. Onze specialisten helpen u verder door het proces!


 • Industriële weegschalen, R1 range

  • INDUSTRIËLE WEEGSCHAAL R1 GM

   Speciaal ontworpen voor intensief gebruik, zijn de R1 GM industriële weegschalen uitgerust met een single point load cell, waardoor dit type weegschaal uitermate betrouwbaar is en een optimale nauwkeurigheid gegarandeerd is. Ze zijn geschikt voor gebruik op tafel, werkbank en vloer. Door de nieuwe technologie die is toegepast bij deze serie weegschalen, ontstaat een lichtere maar robuuste constructie, in vergelijking met de conventionele weegschalen van dit type.

  • INDUSTRIËLE WEEGSCHAAL R1 DL, TAFELMODEL

   Weegschaal R1 DL is speciaal ontworpen voor intensief gebruik en is uitgerust met een single point load cell waardoor deze uitermate betrouwbaar is en een optimale nauwkeurigheid garandeert.

 • Industriële vloerweegschalen, R4 range

  • VLOERWEEGSCHAAL R4 / R4-S

   Deze stof- en spuitwaterdichte vloerweegschaal (IP 67) voldoet aan de zware eisen die er in de voedingsmiddelen-, de chemische- en farmaceutische industrie gesteld worden met betrekking tot hygiëne en schoonmaak. R4 industriële vloerweegschalen kunnen samen met een groot aantal PRECIA-MOLEN weegindicators voor ijkwaardig (3000 e of 2 x 3000 e) of intern gebruik worden toegepast. Beschikbaar in zowel stalen als RVS uitvoering. Afmetingen 800 x 800 tot 2.000 x 1.500 mm.

  • VLOERWEEGSCHAAL R4+

   De R4+ is een industriële vloerweegschaal speciaal ontworpen voor intensief gebruik die zowel op de grond als in een put geplaatst kan worden. De weegschaal is uitgevoerd met 4 load cells waardoor de betrouwbaarheid en accuratesse optimaal is. Het eenvoudige ontwerp van de R4+ vloerweegschaal maakt onderhoud erg makkelijk. Door de topplaat te verwijderen heeft men alle essentiële onderdelen, zoals bijvoorbeeld de load cells en junction box, binnen handbereik. Bij de versie met topplaat in drie delen kan het onderhoud, zonder gebruik van liftapparatuur, zelfs door één persoon uitgevoerd worden

  • VLOERWEEGSCHAAL R4 LPW

   De R4 LPW is een verlaagde vloerweegschaal ontworpen voor het wegen van alle soorten rollende lading. De range biedt een breed scala modellen. Het ontwerp van het frame en de load cells is volledig roestvrijstaal (RSV 304), ruwheidswaarde 0,8 µm. Hierdoor voldoet deze vloerweegschaal aan alle hygiëne eisen volgens de EHEDG norm.

  • VLOERWEEGSCHAAL R4 SB

   De vloerweegschaal R4 SB is speciaal ontworpen voor rollende lading. De weegschaal is uitgevoerd met vier buigstaaf load cells waardoor de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid optimaal is.

 • Industriële weegschalen van composiet, K range

  • INDUSTRIËLE WEEGSCHAAL K

   PRECIA-MOLEN heeft de K weegschaal ontworpen voor gebruik in industriële omgevingen waar strikte hygiëne voorschriften gelden. Omdat de K-serie is gemaakt van composiet materiaal bieden ze de perfecte oplossing voor gebruik in ruimtes waar vaak schoongemaakt wordt en waar antibacteriële middelen worden toegepast.

 • Palletwegers

  • JET’FP P PALLETWEGER

   Speciaal ontworpen voor intensief gebruik, is de JET’FP P palletweger uitgerust met 4 buigstaaf krachtopnemers waardoor deze weegschaal uitermate betrouwbaar is en een...

 • Weegbalken

  • WEEGBALKEN

   De R2 weegbalken zijn geschikt voor het wegen van vele verschillende soorten verpakkingen. Ze kunnen gebruikt worden in combinatie met iedere PRECIA-MOLEN weegindicator waardoor een groot aantal toepassingen mogelijk zijn. De R2 weegbalken zijn er in 4 capaciteiten (niet voor handelsdoeleinden): 300 kg / 100 g. 600 kg / 200 g. 1.500 kg / 500 g. 2 t / 1 kg.