Precia-Molen heeft een uitgebreid assortiment laboratorium weegschalen, deze vindt u hieronder. Indien u er niet zeker van bent waar uw weegschaal aan moet voldoen, vul dan het contactformulier in met uw vragen. Onze specialisten helpen u verder door het proces!


 • Laboratorium weegschalen

  • LABORATORIUM WEEGSCHALEN – IBK range

   De laboratorium weegschalen uit de 490 IBK range bieden geavanceerde prestaties met een nauwkeurigheid Klasse II in de range van 12.000 tot 34.000 g. Ook kenmerkend voor deze serie laboratorium weegschalen is het auto kalibratie systeem. Het rvs platform biedt bescherming tegen stof en vloeistof waardoor de 490 IBK weegschaal zeer geschikt is voor intensief gebruik in een industriële omgeving. Door middel van de RS232 seriële link kan diverse randapparatuur zoals een printer, scanner, volgdisplay e.d. aangesloten worden.

  • LABORATORIUM WEEGSCHALEN – LS range

   De laboratorium weegschalen uit de LS range beschikken over een uitzonderlijke functionaliteit en ergonomie. De laboratorium weegschaal is eenvoudig in gebruik en heeft een uitstekend leesbaar display. Door de toepassing van een elektromagnetische krachtcompensatie load cell is een opmerkelijke nauwkeurigheid te realiseren. Deze duurzame weegschaal is standaard voorzien van een aantal functies, het auto kalibratie systeem is optioneel.

  • LABORATORIUM WEEGSCHALEN – LX range

   De laboratorium weegschalen uit de LX range beschikken over een uitzonderlijke functionaliteit en ergonomie. De laboratorium weegschaal is eenvoudig in gebruik en heeft een uitstekend leesbaar display. Ze zijn bovendien ook erg makkelijk schoon te maken. Deze weegschalen zijn standaard voorzien van een aantal functies, het auto kalibratie systeem is optioneel.