trees for all

Bossen zijn de longen van onze planeet en dus onmisbaar! Bossen zijn ook noodzakelijk voor compensatie van de CO2 footprint. Daarom doneert Precia-Molen Nederland voor iedere weegbrug die verkocht wordt een boom aan de stichting Trees for All. Op deze manier willen wij ons steentje bijdragen aan de wereld van morgen.

 

 

Precia-Molen heeft een uitgebreid assortiment weegbruggen, deze vindt u hieronder. Indien u er niet zeker van bent waar uw weegbrug aan moet voldoen, vul dan het contactformulier in met uw vragen. Onze specialisten helpen u verder door het proces!


 • Weegbruggen voor voertuigen en wagons

  • WEEGBRUG VOOR VOERTUIGEN VS-125 C/P

   De VS-125 C/P is een elektronische, verdiept opgestelde betonnen voertuig weegbrug. Het weegbrugdek en de fundatieput zijn volledig prefab vervaardigd. De VS-125 C/P is met een breedte van 3 meter in diverse standaard lengtes leverbaar.

  • WEEGBRUG VOOR VOERTUIGEN VS-200 CS(/P)

   Een modulaire voertuig weegbrug geschikt voor installatie bovengronds of in een fundatieput. Dek en fundatie worden deels als prefab beton modules aangeleverd. Afhankelijk van de lengte bestaat het dek uit één of meerdere modules.

  • WEEGBRUG VOOR VOERTUIGEN VS-120 C/P

   De VS-120 C/P is een elektronische, verdiept opgestelde betonnen voertuig weegbrug waarbij zowel het weegbrug dek als de fundatieput wanden prefab vervaardigd worden en alleen de fundatievloer ter plekke gestort wordt.

  • WEEGBRUG VOOR VOERTUIGEN VS-300 CS

   De VS-300 CS is een bovengrondse weegbrug. Het dek bestaat uit een stalen frame met in het werk te storten beton. Door de speciale constructie van het frame is hiervoor geen aparte bekisting nodig.

  • WEEGBRUG VOOR WAGONS WS-C/P

   De weegbrug voor wagons is verkrijgbaar in diverse afmetingen en weegvermogens, uitgevoerd met een volledig gewapend, prefab, betonnen dek.

  • ASWEGER / WIELWEEGSYSTEEM WWS

   Het asweger systeem dat bestaat uit kleine platforms, is uitermate snel en eenvoudig te installeren en te gebruiken voor het wegen van voertuigen.

 • Truck Dumpers

  • TRUCK DUMPERS - VS-T / EVS-T

   Meant for unloading bulk commodities , truck dumpers have become extremely popular and useful . Large quantities of bulk commodities can be unloaded rapidly and reliable as for example at grain terminals and silo installations.