Precia-Molen heeft een uitgebreid assortiment weegindicators, deze vindt u hieronder. Indien u er niet zeker van bent waar uw weegindicator aan moet voldoen, vul dan het contactformulier in met uw vragen. Onze specialisten helpen u verder door het proces!


 • Range i indicators

  • WEEGINDICATOR i 25 TOUCH

   De i25 touch is een moderne, gebruikersvriendelijke weegindicator met touchscreen. Configureerbaar naar wens en op afstand te bedienen via bijvoorbeeld een smartphone of PC. Kortom, een bundeling van technologie! Indien men een mengsel wil bereiden, de lengte van rollen kabels wilt bepalen, batches van 200 moeren wil verpakken, eindproduct wil controleren, de ontwikkeling van het gewicht van dieren wil monitoren of simpelweg wil WEGEN, dan is de i 25 touch weegindicator hét product.

  • WEEGINDICATOR i5

   De weegindicator i5 is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de wensen en eisen voor eenvoudige weegtoepassingen in industriële omgevingen (bescherming tegen stof en vocht volgens beschermingsgraad IP66). Eenvoud in gebruik en installatie staan voorop. De meegeleverde accessoires zorgen voor een snelle montage op alle PRECIA-MOLEN weegschalen. Eveneens geschikt voor modernisering van bestaande weegschalen.

  • WEEGINDICATOR i 20

   De weegindicator i20 is ontworpen op basis van de kennis en ervaring die PRECIA-MOLEN heeft met betrekking tot het ontwikkelen van nauwkeurige en ergonomische producten voor industrieel gebruik. Deze robuuste indicator is gebruikersvriendelijk en geschikt voor installatie op tafel, tegen een wand, op een kolom en voor inbouw. Er kunnen één of meerdere load cells op aangesloten worden.

  • WEEGINDICATOR i 30

   De i30 weegindicator fungeert als interface tussen de meetketen (weegbrug) en het managementsysteem. De i30 indicator is uitgerust met verschillende interfaces voor communicatie met industriële pc’s en externe gewichtsdisplays, in overeenstemming met de voorschriften voor ijkwaardige toepassingen. De voeding van deze indicator kan 18 analoge of digitale load cells uit het PRECIA MOLEN assortiment voeden, waardoor zeer lange weegbruggen kunnen worden beheerd. De indicator is standaard voorzien van een (DSD-)alibigeheugen voor de opslag van 300.000 registraties en kan twee verkeerslichten aansturen aan de oprijzijde en afrijzijde van de weegbrug.

  • WEEGINDICATOR i 35

   Voor het wegen van de in- en uitgaande producten op een weegbrug is de i 35 indicator uitgerust met een eenvoudig en gebruikersvriendelijk weegprogramma voor standalone gebruik. Deze indicator kan worden voorzien van een weegbonprinter en door middel van diverse interfaces communiceren met industriële pc’s en externe gewichtsdisplays, in overeenstemming met de voorschriften voor ijkwaardige toepassingen. De voordelige en innovatieve i 35 indicator bestuurt twee verkeerslichten voor het op- en afrijden van de weegbrug. Bovendien is de ndicator uitgerust met een systeem om gebruik van de weegbrug buiten de werkuren te blokkeren. De voeding van deze indicator kan 18 analoge of digitale load cells uit het PRECIA MOLEN assortiment voeden waardoor zeer lange bruggen kunnen worden beheerd.

  • WEEGINDICATOR VOOR PROCES APPLICATIES i 40

   Voor de integratie van industriële weegsystemen in een industrieel procesbesturingssysteem, beschikt de i 40 WEEGINDICATOR over verschillende communicatiemogelijkheden en, voor ijkwaardige toepassingen, een optioneel DSD (Data Storage Device) geheugen om de ijkwaardigheid te garanderen.

  • INDUSTRIËLE WEEGINDICATOR i 40 EDU

   De i 40 EDU ( Eenvoudige Doseer Unit ) is een industriële weegindicator speciaal ontworpen voor eenvoudige doseer processen. De indicator kan volledig stand-alone toegepast worden maar ook als onderdeel van een industrieel proces.

 • I 410 Range

  • GRAFISCHE TERMINAL I 410 D / D-S / D-T

   De I 410 grafische terminal is onderdeel van de PRECIA-MOLEN I 410 range. De I 410 grafische terminal is de centrale interface tussen mens en machine. Het bevat een uitgebreid software pakket om te kunnen voldoen aan de meeste wensen met betrekking tot doseren, tolerantie check, controle weging, totaliseren etc.

  • Coupler - veldbus I 410 G

   De coupler I 410 G is onderdeel van de PRECIA-MOLEN I 410 range. Het verzorgt de interface tussen de CAN Open veldbus en de veldbus van het externe automatiseringssysteem.

  • Transmitter I 400

   De transmitter I400 is een onderdeel van de PRECIA-MOLEN I400 serie. De hoofdfuncties van de transmitter zijn: connectie van 1 tot 4 load cells, converteren analoog naar digitaal signaal, communicatie informatie via CAN OPEN veldbus.

  • Transmitter TC I 400- I 410 Range

   De transmitter TC is een onderdeel van de PRECIA-MOLEN I 400 - I 410 range en zorgt voor...

 • Indicators

  • WEEGINDICATOR I 200 B/M EX

   De I 200 Ex weegindicator is geschikt voor toepassing in een industriële omgeving met gevaar voor explosies. De weegindicator voldoet aan de ATEX 94/9/CE richtlijnen en kan derhalve geïnstalleerd worden op plaatsen met gevaar voor stofontploffing (zone 20, 21 of 22) of gas explosies (zone 1 of 2).

 • Software applicaties

  • DOSEREN VAN ÉÉN PRODUCT, SOFTWARE I 410 SDU

   De I 410 SDU (Single Dosing Unit) software kan in een industriële omgeving gebruikt worden voor het doseren van verschillende soorten product. Deze applicatie maakt het mogelijk om 1 tot 4 enkelvoudige continue doseer processen gelijktijdig te besturen. De parameters van elk proces kunnen apart worden ingesteld.

  • DOSEREN VAN MEERDERE PRODUCTEN, SOFTWARE I 410 MDU

   De I 410 MDU (Multi Dosing Unit) software wordt gebruikt voor het doseren in productieprocessen waar verschillende grondstoffen volgens een receptuur toegevoegd moeten worden. Deze applicatie maakt het mogelijk automatisch iedere dosering op basis van gewichtscontrole en voorraad management, te besturen. Hierdoor is 100% traceability mogelijk.

  • PROCESWEGEN, SOFTWARE I 410 PWS

   SOFTWARE I 410 PWS VOOR INTEGRATIE VAN PROCESWEGEN IN EEN INDUSTRIËLE OMGEVING. De I 410 PWS software voorziet in de basiseisen die gesteld worden aan een weegindicator voor proceswegen in een industriële omgeving.

  • AFZAKWEGER SOFTWARE I 410 GFS

   Software I 410 GFS (Gravimetric Filling Scale) is ontwikkeld voor het aansturen van afzakwegers. De I 410 weegindicator uitgevoerd met I 410 GFS software, kan iedere bestaande indicator in (semi-)automatische afzaklijnen, vervangen. Deze software weegt (netto of bruto) en stuurt 1 of 2 afzakwegers aan bij het verpakken van granulaten of droge, stromende producten in: openmond zakken ventielzakken kannen of vaten

  • CONTROLEWEGER SOFTWARE I 410 CKW

   Controleweger software I 410 CKW voldoet aan vele behoeften van de industrie op het gebied van discontinu, dynamisch wegen. in motion wegen tolerantie controle gewichtsclassificatie status van een order controle op compleetheid etc. De wegingen kunnen zowel dynamisch als statisch uitgevoerd worden.

  • GEWICHT CONTROLE SOFTWARE I 410 WLC

   Gewicht controle software 410 WLC (Weight Level Control) voor gelijktijdige controle van 6 gewichten en 4 analoge uitgangen in een industriële omgeving (1 tot 4 meetkanalen). Voor iedere separate gewicht controle kunnen de parameters onafhankelijk worden ingesteld: bepalen van te vergelijken gewicht (bruto, netto, stroming) gewicht controle diverse vergelijkingswijzen hysterese, tolerantie etc.

  • CONTINU DOSEREN SOFTWARE I 410 WBF

   De I 410 WBF software is ontwikkeld door PRECIA MOLEN voor het aansturen van de continu doserende weegband feeders.