Software Support

Met alle vragen en wensen op software gebied kunt u terecht bij onze software specialisten. Heeft u een modemverbinding dan kan er ingebeld worden, zodat onze mensen met u mee kunnen kijken en met raad en daad bij kunnen staan en adviseren.

De nieuwste tool waarmee onze service engineers u terzijde kunnen staan is QuickSupport. Deze PRECIA-MOLEN Snelhelp module is een programma waarmee u via internet contact kunt maken met de software helpdesk van PRECIA-MOLEN. Om de module te gebruiken moet u eerst contact op te nemen met de helpdesk. (076 524 25 90). Gebruik deze module niet zonder toestemming van een van onze helpdesk medewerkers.

 

Quick Support

Dit programma stelt de PRECIA-MOLEN helpdesk in staat het bureaublad van uw PC over te nemen via een BEVEILIGDE VERBINDING. Hierdoor kan de helpdesk u snel van dienst zijn.

Na uitvoeren van het programma wordt een ID en een wachtwoord gegenereerd. Geef deze telefonisch (076 5242590) door aan de helpdesk medewerker van PRECIA-MOLEN. Overige informatie, zoals bijvoorbeeld een IP adres of poort, is niet nodig.

Het verlenen van ondersteuning via QuickSupport is gratis als u een software-servicecontract heeft afgesloten. Heeft u geen contract, neem dan eerst contact op met onze servicedienst voor voorwaarden en tarieven.

T 076 5242590 / E helpdesk@preciamolen.nl

Download:TeamViewerQS_nl

Opleidingen

De huidige weegtechniek, elektronica en software bieden steeds meer mogelijkheden. Alleen wanneer men over een grondige kennis van de apparatuur beschikt kunnen deze optimaal benut worden.

Wij verzorgen trainingen bij u op locatie of in ons bedrijf.

Precia-Molen opleidingen

 VCA gecertificeerd

Onze serviceafdeling is VCA gecertificeerd.

Al onze Service Technici zijn in het bezit van een VCA-certificaat basis veiligheid. De direct leidinggevende hebben het certificaat “Veiligheid voor operationeel leidinggevende VCA”.

VCA certificaat